Liikkuvuus

Liikkuvuus on venyvyyden, kehonhallinnan ja voiman sinfoniaa


Liikkuvuus voidaan määritellä kyvyksi siirtyä venyttyneestä ääriasennosta toiseen tasapainoisesti ja hallitusti. Kokemukseni qigongin, shiatsun ja hieronnan saralla ovat saaneet minut huomaamaan, kuinka heikko liikkuvuus ihmisillä monesti onkaan. Tästä syystä olen kouluttautunut myös liikkuvuusvalmentajaksi kotimaisten huippuvalmentajien opastuksella. Liikkuvuuden lisäämisestä on apua niin rapakuntoilijoille, arkiliikkujille kuin urheilijoillekin.


YKSILÖLLINEN LIIKKUVUUSVALMENNUS

Laadimme sinulle tarpeitasi vastaavan liikkuvuusharjoitteluohjelman. Käytännössä valmennus pitää sisällään alkuhaastattelun, liikkuvuustestauksen, yksilöllisen liikkuvuusohjelman laatimisen sekä käytännön ohjeistuksen liikkeisiin. Ohjelman aikana saat tarvittaessa lisätukea ja sparrausta.

Kysy lisätietoja!


PIENRYHMIEN LIIKKUVUUSTUNNIT

Tarjoan myös erillisiä liikkuvuustunteja pienryhmille, esimerkiksi TYHY- ja TYKY-ryhmille. Tuntien ydinajatuksena on liikkuvuuden eri osa-alueiden eli voiman, venyvyyden ja kehonhallinnan kehittäminen. Tunnit voidaan toteuttaa myös retkinä Kolin kansallispuistoon.

Kysy lisätietoja!